Eind 2019 organiseerde ik een fysieke jaarplandag, waar 100 mensen bij konden zijn. Afgelopen jaar was dit een virtuele variant, waar meer dan 700 mensen aan meededen. Dit jaar gaan we daar hopelijk een nog groter evenement van maken, opnieuw virtueel. Ik wil je op afstand helpen bij een terugblik op 2021 en de ruimte geven om na te denken over 2022. Mensen zeiden over het afgelopen event dat ze het een fijne mix vonden van activiteiten als groep en motivatie door op afstand verbonden te zijn met andere deelnemers.

Op donderdagochtend 30 december, 9.00 uur (tot ongeveer 10.00 uur) loods ik je door het maken van een jaarplan. Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Slack-groep, en organiseer ik één of twee accountability-speeddate sessies om een (nieuw) maatje te vinden om je te helpen je plannen in het komende jaar ook daadwerkelijk uit te voeren. Je krijgt ook direct per mail de bijbehorende hoofdstukken uit mijn boek GRIP.

Je kiest zelf aan welke onderdelen je meedoet, en je krijgt ook zo snel mogelijk na de sessie een link waarmee je op je eigen tijd mijn aftrap kunt terugkijken.

Voor dit type bijeenkomsten betaal je doorgaans honderden euro's, maar ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen, dus betaal je gewoon wat je zelf bij wilt dragen.

Ik kijk er weer ontzettend naar uit, hoop je daar te zien! Nodig vooral je vrienden, collega's en familie uit – het is gaaf om dit samen te doen.

Rick

Er doen 136 mensen mee!